Jobbannons – Rektor sökes

Svenska Skolan i Sydney bedriver kompletterande svenskundervisning, det innebär att våra elever har två tim svenskundervisning i veckan efter ordinarie skoltid. Som rektor så är du med och utvecklar vår verksamhet, du leder lärarkåren i samarbete med skolans styrelse.

Vi ser gärna att du har en bred bakgrund med erfarenhet av ledarskap, lärarutbildning är ett plus men inget krav, ambition och ett brinnande intresse för att bevara vårt svenska språk och kultur är minst lika viktigt! Tjänsten är för närvarande ca 8 tim i veckan, vi kan erbjuda en del utmaningar men mestadels härlig energi och tillfredställelsen att tillföra något till svenska barn och familjer i Sydney!

Tipsa dig själv eller någon du känner att ta kontakt med skolan nu, helst innan 1 oktober: camillaj@optusnet.com.au, nedstedt@outlook.com

The following two tabs change content below.

Madelene Watkins

Admin och Enrolment Officer at Svenska Skolan i Sydney
Jag heter Madelene och har bott i Sydney i 25 år. Jag trivs jättebra med att bo på laidback Northern Beaches men mitt hjärta är i Stockholms skärgård där jag är uppvuxen. Jag har nöjet att jobba med Svenska Skolan i Sydney, något som jag känner är så viktigt för mina barn och framtidens generation. När jag är ledig gillar jag att resa med familjen, helst med destination Sverige där jag snabbt samlar på mig årets sommarplåga och pocketböcker.

Latest posts by Madelene Watkins (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *