Personalfest

Här är några foton från skolans personalfest – vi är lyckligt lottade som har lojala och kvalificerade lärare i Sydney som tycker det är kul att undervisa våra barn varje vecka!

I år deltog 2.227 elever från 51 skolor i SUF -VM , Sydney knep åt sig en Bronsmedalj 13.00 sek på 60 meter, bra jobbat!

Skolans luciauppträdande är efterfrågat i Sydney, i år är vi helt uppbokade med SACC julmiddag, SIS julmarknad och jultillställningar på stora svenska företag – det är härligt att sprida lite glädje och julstämning, vilken fin tradition vi har!

Hur firar ni Lucia och Jul i Sydney?

The following two tabs change content below.

Madelene Watkins

Admin och Enrolment Officer at Svenska Skolan i Sydney
Jag heter Madelene och har bott i Sydney i 25 år. Jag trivs jättebra med att bo på laidback Northern Beaches men mitt hjärta är i Stockholms skärgård där jag är uppvuxen. Jag har nöjet att jobba med Svenska Skolan i Sydney, något som jag känner är så viktigt för mina barn och framtidens generation. När jag är ledig gillar jag att resa med familjen, helst med destination Sverige där jag snabbt samlar på mig årets sommarplåga och pocketböcker.

Latest posts by Madelene Watkins (see all)

One Response to “Personalfest

  • Johan Hedström
    3 månader ago

    Det ser ju riktigt trevligt ut Madde, och tack till alla på skolan som utbildar och utvecklar nästa generationen av svensk-australier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *