Medlemsgrupper

Vikingalunchen den andra fredagen i december är legendarisk. Här pratas svenska och dricks snaps på Shangri-La Hotel. Alla svensktalande män är välkomna.

Lär mer om Nordlingarna

Svenska killar som vill träffas och snacka svenska utan några större krusiduller. Vi dricker öl en gång i månaden och ordnar olika aktiviteter under året. Alla är välkomna.

Läs mer om Svenska Män i Sydney Klubben

Vi ordnar fester som Kräftskiva och Julbord med Lucia. Våra träffar är roliga och multikulturella med ett stort fokus på Sverige och vår kultur.

Läs mer om Svenska Klubben

Vi är en grupp svenska tjejer som träffas och har det kul. Vi ordnar mingelkvällar och olika evenemang som restaurangbesök med ett tema, teater, cocktailkväll m.m.

Läs mer om Svenskor i Sydney

Svenska Skolan finns etablerad på olika ställen i Sydney, Newcastle, Central Coast och Wollongong. Vi har undervisning i svenska, två timmar i veckan. Barnen kan börja från 6 års ålder. Vi erbjuder också High School och HSC i svenska.

Läs mer om The Swedish School in Sydney

Svenska Kyrkan i Sydney är en central punkt för många svenskar som bor i Sydney eller är på genomresa. Vi har barngrupper, gudstjänster, Cafe Svensson med mumsiga mackor och fika. Alla är välkomna.

Läs mer om The Swedish Church in Sydney