Träffa Pär Ahlberger – Ambassadören på besök

Vad innebär det att vara Ambassadör?

Pär Ahlberger är Sveriges ambassadör här i Australien samt Oceanien.
Han har tidigare varit svensk ambassadör i en rad olika länder. Kom till kyrkans Café Svensson och hör honom berätta om sin karriär och svara på alla frågor som du kan ha angående livet och arbetet som ambassadör.

Senast Pär var hos oss så började det med att han samtalade med en av våra gäster och några minuter senare hade alla i hela caféet trängt sig runt bordet han satt vid och lyssnade ivrigt på en livsberättelse som nästan är för bra för att vara sann!

Med lite tur så har vi några semlor kvar också, så kom i tid! Caféet står öppet från kl. 15.00 och mellan 17.30 och 19.30 får vi höra Pär berätta.

Vi förväntar oss ett stort antal deltagare så kom i tid!

När? 30 mars
Var? 96 Goulburn Street – Café Svenssons lokaler
Vem får komma? Alla! Dock kommer föredraget vara på svenska.
Pris? Gratis! Du får t.om. gratis fika! Kan det bli bättre? Nää, tror inte det!

Vi ser fram emot detta hedersbesök av både Ambassadören och Dig.

Välkommen!

hälsar Svenska kyrkan i Sydney
genom Katja Lin och volontärerna

The following two tabs change content below.

Birgitta Sharpe

Styrelsemedlem i Swedish Council of NSW, Hedersmedlem i SiS, styrelseledamot i Svenska klubben samt Sekreterare i Svenska kyrkan i Sydney
Jag är en glad och – relativt - mogen svenska, från Eskilstuna. Under studentåren i Uppsala läste jag teologi och engelska, gifte mig med en engelsk akademiker och blev svensk i utlandet 1965. Kom till Australien 12 år senare och har bott här i 40 år. Krokig karriär från engelska universitetsbibliotek, till svenskradio och jobb som UD lokalanställd i Sydney. Auktoriserad översättare till yrket och under tjugo år redaktionsmedlem för Swedish Councils tidning Kvintessen. Jobbar ideellt i Svenska kyrkan i Sydney, och i andra delar av det svenska samfundet här. Singel sedan Professor Sharpes bortgång år 2000. Stortrivs fortfarande i Sydney och på besöken hos släkt och vänner i Sverige.

Latest posts by Birgitta Sharpe (see all)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *