SWEA Världsmöte 2017 i Perth 19-21 oktober 2017

Vartannat år håller SWEA, Swedish Women’s Educational Association en världskongress med talare, workshops och networking. I år kommer SWEA Perth stå värd för konferensen som kommer hållas på Pan Pacific Perth 19-22 oktober 2017, följt av en efterresa till Margaret River Region 22-25 oktober 2017.

Årets tema är  SWEA – Creative Connections.

I konferensen ingår också en networking-kväll, en ‘Aussie-inspirerad’ middag på Perth Yacht Club och den officiella middagen på Queen Elizabeth’s Ballroom på Government House.

Parallellt med konferensen finns ett program med utflykter till Rottnest Island, Swan Valley vinregion, Fremantle och Penguin Islands.

Läs mer om konferensen och efterresan i Margaret River på www.vm2017.swea.org och Facebook-grupp för uppdateringar.

Email: VM2017@SWEA.org

Konferensen är öppen för alla SWEA-medlemmar i hela världen. Medlemskap kan fås via SWEA Melbourne eller SWEA Perth. Man kan också bli medlem i SWEA Global. Se www.global.swea.org  för information och medlemskapsansökan.

Registrering: Early bird registrering möjlig på hemsidan: www.vm2017.swea.org/anmalningsblankett/ till den 30 april 2017.

The following two tabs change content below.

Katarina Prime Linmarker

Information and Cultural Officer, Webmaster at Svenska Ambassaden Canberra
Jag är bosatt i Australien sedan 2001 och är sverigefrämjare på ambassaden i Canberra, ansvarig för kultur, ambassadens hemsida och social media.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *