SiS KULTurrunda – En hel(kul)dag på stan

SiS KULTurrunda 2017

Ett tjugotal Sissor hade förra lördagen (14 oktober) en heldag på stan!

Vi möttes kl. 9.30 vid NSW Art Gallery och fick en guidad tur av Archibald utställningen. Vår guide hette Ann Sutherland och var jättebra.

Efter Archibald gick vi till Brett Whitely´s Studio i Surry Hills – så intressant. Gå dit – gratis och väl värt ett besök om du inte har varit där.

Dagen avslutades med en lång och utsökt lunch på italienska restaurangen Essenza.

SiS vill också här uttrycka ett tack till Eva Ardström som revived denna så populära SiS aktivitet. Skålade gjorde vi också för gamla och nya medlemmar och speciellt välkomnade vi de nya medlemmarna Carina Lindvall och Ase Ulvtorp. I min mening – En toppendag!

Kram! 🙂 SiS Styrelse

Psstt! Låter detta roligt? Missa inte SiS Vårmiddag nästa fredag 27 oktober – vi har ett fåtal platser kvar.  Kontakta oss info@svenskorisydney.org.au om du är intresserad!

 

The following two tabs change content below.

Helene Lindholm

Ordförande at Svenskor i Sydney
Jag är uppvuxen i Stockholm med rötter i Östergotland, men kallar Sydney "hemma" sedan många år tillbaka. Känner stort engagemang för att bibehålla och utveckla det svenska språket, såväl som de svenska traditionerna och aktivt bidra med att skapa en svensk gemenskap i Sydney. Fritiden smälter samman med ovan; jag älskar att träffa människor över en kopp kaffe, ett glas vin och god mat. Yoga, pilates och promenader har också fått sin - självklara - plats i mitt liv. Åsikter på bloggen är mina egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *