Hej Hej! Så här gör vi.

Hej hej!

En liten hälsning från oss Sissor så här mitt i höstrusket. Du kanske undrar, vad är SiS och vad gör vi egentligen?

SiS’s primära syfte och målsättning är att utveckla och bevara det svenska språket, svenska traditioner och kultur, och att vara en mötesplats för svenskor i Sydney. Hur vi gör det? Vi stöttar SiS Lekgrupp aktivt både organisatoriskt och finansiellt, vi ordnar traditionella arrangemang såsom Valborgsmiddag, Midsommar- och Luciafirande och däremellan sköna barhäng, pubrundor,  kulturrundor och mycket mer. Vi är duktiga på att ordna stämningsfulla traditionella arrangemang för hela familjen. Och när vi har fest så är vi lika duktiga – Sissorna i samlad trupp är imponerande. Vi vet hur man slår klackarna i taket och våra fester är ibland lite galna, och alltid roliga. Om du är intresserad att bli SiS Medlem så blir du det här http://svenskorisydney.org.au/register-2/

Om du är intresserad av att aktivt delta i SiS verksamhet och bli styrelsemedlem så hör av dig till oss! Just nu söker vi en ekonomiskt sinnad och nogrann person till kassörsposten då vår kassör avgår efter 3 år på posten. Men vi söker också andra styrelseledamöter som aktivt kan delta och organisera arrangemang för SiS’s medlemmar. Att vara delaktig i SiS styrelsearbete är roligt och en ypperlig chans att utveckla vänskap och bygga nätverk. Om du vill veta mer, kontakta oss info@svenskorisydney.org.au eller ring mig direkt på 0414 999 545.

Hej då!

Helene Lindholm SiS Ordförande med Styrelse 🙂

The following two tabs change content below.

Helene Lindholm

Ordförande at Svenskor i Sydney
Jag är uppvuxen i Stockholm med rötter i Östergotland, men kallar Sydney "hemma" sedan många år tillbaka. Känner stort engagemang för att bibehålla och utveckla det svenska språket, såväl som de svenska traditionerna och aktivt bidra med att skapa en svensk gemenskap i Sydney. Fritiden smälter samman med ovan; jag älskar att träffa människor över en kopp kaffe, ett glas vin och god mat. Yoga, pilates och promenader har också fått sin - självklara - plats i mitt liv. Åsikter på bloggen är mina egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *